Kunst in bedrijf

Een bedrijf dat investeert in zijn werkklimaat, investeert direct in rendement. Zeker als het gaat om kunst. Daarmee wordt de betrokkenheid bij de totale maatschappij, waarin kunst gewoon thuis hoort, getoond. Dat is uit de kunst!

Een goed arbeidsklimaat werkt stimulerend op inzet en motivatie van alle medewerkers. Aspecten zijn daarbij onder meer een verantwoorde architectonische opbouw van die werkomgeving en een inrichting die een bij de bedrijfsfilosofie passende sfeer oproept.

Een vitaal arbeidsklimaat wordt ook gerealiseerd door de aanwezigheid van kunst in het bedrijf. Kunst geeft allure aan de werkomgeving en brengt een bedrijfscultuur tot uitdrukking. Niet alleen voor eigen medewerkers, maar ook voor relaties en maatschappij. kunst geeft status aan het bedrijf , die gezien en herkend mag worden.


Grote collectie

Kunstuitleen West-Friesland werkt graag mee aan het creëren van een optimaal werkklimaat met een hoog rendement als logisch gevolg. Een breed samengestelde collectie beeldende kunst van hoge kwaliteit biedt vele mogelijkheden. Aangezien kiezen op zichzelf al een kunst is, adviseren wij u uiteraard graag. De collectie omvat onder andere olieverfschilderijen, gouaches, aquarellen, etsen, tekeningen, beelden, objecten en keramiek.


Volledig verzorgd

Kunstuitleen West-Friesland adviseert niet alleen bij de keuze van een collectie, maar zorgt - eventueel - ook voor een verantwoorde presentatie in bedrijf of instelling. Met een speciaal voor het transport van kunstwerken ingerichte vrachtwagen wordt de gekozen collectie gebracht en gehaald. Waar nodig worden sokkels of vitrines verzorgd en worden ophangsystemen bevestigd, vraagt u hiervoor een vrijblijvende offerte. Zodat de gekozen leencollectie ook optimaal tot haar recht komt.

Voor meer info mail info@kunstuitleenhoorn.nl